Uvjeti korištenja

Ulaskom na web mjesto iTrainer.hr (u daljnjem tekstu: web mjesto) primate na znanje i prihvaćate odredbe i uvjete iz „Uvjeta korištenja“ (koji uključuju Zaštitu privatnosti). Ukoliko se s istima ne slažete, NEMOJTE KORISTITI OVO WEB MJESTO.

SAZNAJ VIŠE
iTrainer Kamp za djecu

Traže se kreaTivci za iTrainer ljeTni kamp. Kako smo zamislili iTrainer ljeTni kamp za djecu? Kombinacija robotike, programiranja i kreativnosti. Izrađivati ćemo LEGO robote, razvijati vještine uz pomoć raznih aplikacija za programiranje na iPadu te stvarati svoje prve filmove i stripove na iPadu, Macu i uživati zajedno.

SAZNAJ VIŠE
Pripremite se za posao budućnosti!

Dočekajte promjene spremni, pripremite se za posao budućnosti. Nema razloga za strah. Iskoristimo tehnologiju i njen napredak u svoju korist. Opradavate li održavanje skupe i neučinkovite birokracije zbog iluzije zaposlenosti? Gdje jvidimo rješenje? Ljudi se moraju prilagoditi. Što nam je donjela uberizacija? Industrije koje će se razviti sa napretkom tehnologije. Jeste li ostavili strah i nesigurnost i osvijestili svoje ideje za razvoj?

SAZNAJ VIŠE
SWIFT najbrže rastući programski jezik

Swift najbrže rastući programski jezik. Swift u top 10 programskih jezika, zamijenio Objective-C. "Everyone Can Code" program u Europi nakon SAD-a. Zagreb se našao na mapi 28 europskih gradova gdje na jednom mjestu možete naučiti sve o Appleovim proizvodima i tehnologijama. Trend korištenja mobilnih aplikacija u svijetu. Porast e-trgovine za 54% u 2017.

SAZNAJ VIŠE
Apple-ov Everyone Can Code program

Kod. Tehnologija ima jezik. Naziva se kod. Swift. Jezik za početnike i programere s punim radnim vremenom. Apple je stvorio Swift da bude programski jezik koji svatko može naučiti. iPad. Savršen uređaj za učenje kodiranja. iPad čini učenje kodiranja zabavnim i interaktivnim za učenike.

SAZNAJ VIŠE
Zaštita privatnosti

Mobilne komunikacije d.o.o. poštuje privatnost svakog/e pojedinca/pojedinke koji/a posjeti ovo web mjesto. Ova Zaštita privatnosti daje opći pregled informacija koje Mobilne komunikacije d.o.o. može prikupljati i pokazuje kako se njima služimo te kako ih štitimo. Ova pravila također određuju što možete učiniti ako ne želite da vaši osobni podaci budu zabilježeni prilikom posjeta našem web mjestu te kako promijeniti podatke koje ste nam već dali.

SAZNAJ VIŠE