Apple-ov Everyone Can Code program

Kod. #EveryoneCanCode @iTrainer.

Kod. Tehnologija ima jezik. Naziva se kod. Vjerujemo da je kodiranje bitna vještina u ovom modernom digitalnom dobu. Učenje kodiranja uči nas kako riješiti probleme i raditi zajedno na kreativan način.To nam pomaže izraditi aplikacije koje vam dolaze iz ideja. Apple smatra da svatko treba imati priliku stvoriti nešto što može promijeniti svijet. Stoga je osmislio program kojim svatko može naučiti, pisati i podučavati kod

Swift. Jezik za početnike i programere s punim radnim vremenom.

Apple je stvorio Swift da bude programski jezik koji svatko može naučiti. Možete upotrebljavati poznate riječi i fraze, poput "dodaj" i "ukloniti", i vidjeti što stvarate dok upisujete svoj kôd. Istodobno, Swift je toliko moćan da ga milijuni razvojnih programera koriste za izradu aplikacija koje svakodnevno upotrebljavate.

iPad. Savršen uređaj za učenje kodiranja.

iPad čini učenje kodiranja zabavnim i interaktivnim za učenike. Aplikacija Swift Playgrounds u potpunosti iskorištava sve značajke Multi-Touch iPada, tako da učenici mogu prstima povući kôd i gledati učinke koji se odmah razvijaju. Oni čak mogu doživjeti kako kôd funkcionira u fizičkom svijetu pomoću računala za kontrolu robota i trikova.

Kod. #EveryoneCanCode @iTrainer.
‍ ‍#EveryoneCanCode @iTrainer

Započnite učiti ozbiljan kôd. Na ozbiljno zabavan način.

Apple je razvio program kodiranja na  lagani način kao što je i  korištenje ipad-a. Tako je stvoreno prvo iskustvo sa Swift Playground. To je aplikacija koja učenicima omogućuje kontrolu likova s ​​pravim kodom i uči ključne koncepte programiranja rješavanjem zagonetki. To čini učenje zabavnim kao igranje igrica.

Kod donosi život robotima, dronovima i još mnogo čemu.

Kod. #EveryoneCanCode @iTrainer.
#EveryoneCanCode @iTrainer

LEGO robotika i Apple zajedno. Kako to izgleda @iTrainer?

Djeca kod nas uče temeljne programske koncepte s LEGO vizualnim jezikom za vrijeme radionica LEGO robotke. Zatim napreduju sa drugim programskim jezikom- Swift-om. Razvijaju vještine i stječu samopouzdanje u svoje nove sposobnosti.

Oni ubrzo nauče temeljne pojmova, dok rješavaju zagonetke kodiranja dizajnirane za podučavanje vještina sekvenciranja, logike i kritičkog razmišljanja. Približavaju se kodiranju dok prolaze kroz interaktivne tečajeve temeljene na igri kako bi stvorili projekte i dijelili svoje kreacije s prijateljima i obitelji.

Kod. #EveryoneCanCode @iTrainer.
‍#EveryoneCanCode @iTrainer

12 djevojčica @iTrainer kodiraju

Ono što je zanimljivo, uz program "Everyone Can Code" treba naglasiti činjenicu da je istraživanje pokazalo kako sve veći broj djevojčica u mladoj dobi voli kodiranje, štoviše, imaju izvanredne rezultate. Ako ste mislili, kao roditelji, da je to i dalje predbilježeno za dečke, uvjeravamo vas u suprotno. U ovom trenutku imamo 12 djevojčica koje marljivo programiraju svoje zadatke i pokazuju vrhunske rezultate i vještine u svim sferama kodiranja: 

  • Čitanje
  • Pisanje
  • Artimetika
Kod. #EveryoneCanCode @iTrainer.
#Everyone Can Code @iTrainer

Prijavi se i napiši svoj prvi kod. Od 7-77. #EveryoneCanCode. 

Čeka te tim vrhunskih stručnjaka koji nude neiscrpne kreativne i poslovne mogućnosti uz  Apple tehnologiju, koja omogućava da svakog polaznika stručno osposobimo za njihovu uspješnu primjenu u svakodnevnoj praksi.

Kod. #EveryoneCanCode @iTrainer.
Oprema i okruženje @iTrainer
Objavio: