Nezaposlen? Prezaposlena? Nezadovoljan? Željna promjene? Nauči kodirati.

Živimo u vremenu ubrzanih tehnoloških promjena u kojem digitalizacija i automatizacija poslova i poslovanja uz nezaobilazan engleski jezik sve više potražuju i znanje programskih jezika kao preduvjet konkurentnosti i uspjeha na tržištu rada. Uz gotovo sigurnu zaposlenost, znanje kodiranja omogućuje i daljinski pristup globalnim tržištima, a time i većoj zaradi, neovisnost o zemljopisnoj lokaciji te puno veću fleksibilnost pri krojenju vlastitog rasporeda i životnog stila.

Zašto Swift? 

U ožujku 2017. godine, Swift je ušao među deset najpopularnijih programskih jezika na svijetu prema TIOBE Indexu. Uz neosporivu jednostavnost, cjelovitost, stabilnost, otvoren kod i podršku od strane Applea, tvrtke s najvećom tržišnom kapitalizacijom na svijetu, rapidno rastućoj popularizaciji Swifta pridonio je i basnoslovni uspjeh Appleovog App Storea na kojem je u proteklih devet godina postojanja preuzeto 180 milijardi aplikacija za korištenje na više od milijardu Appleovih uredaja u aktivnoj upotrebi širom svijeta omogućujući Swift programerima zaradu od preko 70 milijardi dolara.

Duboko smo uvjereni da je investicija novaca, truda i vremena za ovladavanje Swiftom pametna odluka koja će ti omogućiti sigurniji i kvalitetniji život kao što je to učinila i za nas. 

Prijavi se i pridruži nam se danas. 

30 sati, 2x tjedno po 2 sata 
30 sati, 2x tjedno po 2 sata 
20 sati, 1x tjedno po 5 sati (4 tjedana)