Ukratko...

iTrainer Centar kao Apple i Lego Akademija nastala je kao ostvarenje višegodišnjeg iskustva, želje za dijeljenjem znanja i zaljubljenosti u Apple i LEGO obrazovanje i edukaciju.
Koristeći te dvije tehnologije i znanje tih dviju svjetskih kompanija u obrazovanju nudimo razne Tečajeve Programiranja i Robotike za djecu i odrasle unutar Apple i Lego ekosustava.
Naša ključna misija je razvijanje njihovih vještina (logika, analitika, problemsko rješavanje zadataka, timski rad, prezentacija, zaključivanje, motivacija) koje su im nužno potrebne u njihovom razvoju i izazovima koji su svaki dan pred njima.
Želimo svim svojim polaznicima približiti neiscrpne kreativne mogućnosti koje Apple tehnologija pruža, te svakom od njih pomoći u njihovom razvoju.

Razmišljate li hoće li vaše dijete biti spremno za tržište rada sutrašnjice i hoće li imati potrebne vještine koje će mu osigurati dobro radno mjesto i ugodan život? Nažalost, sami nemate dovoljno vremena učiti dijete pravilnom korištenju modernih tehnologija, korisnim programima i alatima. I što sada? Kako im omogućiti da izraze svoju kreativnost i talente koristeći alate sadašnjice, računala, tablete, ali na siguran, zabavan i poticajan način?

Naš zadatak je na nov i moderan, ali prije svega zabavan i siguran način učenja o modernim tehnologijama i svladavanju najvažnijeg jezika sadašnjice - programskog jezika, na njima prirodan način, kroz igru, druženje i timski rad u sigurnom i poticajnom okruženju omogućiti razvoj njihovih vještina.