TERMINI UPISA
2023 / 24
BROJ POLAZNIKA U GRUPI
10
TRAJANJE
1x tjedno po 1 sat (60 minuta) : Pon-Pet: 16.00-17.00 ili 17.00-18.00 ili 18.00-19.00 ili 19.00-20.00
VRSTA TEČAJA
Programiranje i robotika, djeca od 6. do 8. razreda / 1 ili 2 sata tjedno
Privola za obradu osobnih podataka
Prihvaćanjem ove privole i ustupanjem Vaših osobnih podataka unosom u ovaj prijavni obrazac pristajete na obradu navedenih vrsta osobnih podataka u svrhu koju označite u ovom obrascu.
Opširnije o davanju privole i načinu upravljanja Vašim osobnim podacima možete pročitati ovdje.
Podatke koje navedete u ovom obrascu koristit ćemo isključivo u svrhu prijave, izrade ponude i računa sukladno zakonskim propisima i/ili marketinške svrhe (molimo označite kvačicom u obrascu).
Za navedenu svrhu obrade, pristajem da me iTrainer.hr kontaktira putem sljedećih komunikacijskih kanala (molimo odaberite u obrascu).
* polja su obavezna
Hvala! Zaprimili smo prijavu. Potvrdu rezervacije poslati ćemo mailom!
Oops! Prijava nije uspjela. Pokušaj ponovo.

Tehnologija ima jezik koji se zove programski kod. Mi vjerujemo da je kodiranje osnovna vještina današnjice.

Modul “Programiranje i robotika za djecu od 6. do 8. razreda”  kao dio Apple® Coding Academy bazira se na individualnom i grupnom radu u kojem uz pomoć trenera i različitih aplikacija instaliranih na iPadu i Macu djeca razvijaju vještine kao što su logičko razmišljanje, analitika, svadavanje problema, timski rad, prezentacija, motivacija i kreativnost, izrada projekata i prvih aplikacija. 

Svako dijete koristi tablet iPad i Apple® računalo Mac na kojem su instalirane različite aplikacije i uz pomoć kojih trener zadaje i prati njihovo rješavanje, motivaciju, odnos prema radu, timski rad i osobni razvoj. 

Kroz zadatke koje od njih traže aplikacije vremenom dobivaju sve teže izazove, rješavaju ih, ali uz osjećaj igre i zadovoljstva uz punu motivaciju i kontinuiran uspjeh. 

Rade sami, ali također surađuju s drugima u grupi, prezentiraju svoj uspjeh, ali i slobodno traže pomoć drugih ili trenera. 

Ovaj modul kombinira Programiranje te Kreativnost i Multimediju.

Djeca se upoznaju s Apple® uređajima, tabletom i računalom, njihovim operativnim sustavom, aplikacijama, programskim jezikom.

Dio Kreativnosti i Multimedije bazira se na obradi slika, izradi i obradi filmova te izradi digitalnih knjiga i sadržaja uz pomoć aplikacija iMovie, iPhoto, iBooks Author.

Djeca uče kako ideju koju imaju ili stvaraju pretvoriti u projekt kao što je film, digitalna knjiga, prezentacija, te na koji način ju prezentirati ostalima.

Dio Programiranja bazira se na Applevom programskom jeziku Swift, jednom od najbrže rastućih programskih jezika na svijetu u kojem djeca uče programski jezik, njegova pravila, način rada i kako po prvi puta koristeći osnovna znanja napraviti svoje prve projekte i aplikaciju. 

I dalje je cilj razvoj vještina, ali takodjer i razvoj znanja koja Swift nudi.

Ovdje se prati sadržaj i program koji Apple koristi po cijelom svijetu i kojeg sve više obrazovnih sustava implementiraju u svoje programe.

iTrainer Apple Academy je jedini Apple Training Centar u Hrvatskoj i Regiji koji koristi taj sadržaj prateći Appleovu filozofiju obrazovanja.

Termini

Tečaj se provodi  tjedno u trajanju 1 ili 2 sata (60 ili 120 minuta) i prati dinamiku školske godine. Početak tečaja je početkom nove školske godine u 9 mjesecu, a završetak krajem 6 mj kad završava školska godina, pri čemu svaka grupa ima svoj termin u tjednu. Tijekom školske godine organizirati ćemo i tečajeve s manjim brojem sati za sve one koji se nisu upisali u jesenskom roku.

Raspoloživi termini su od ponedjeljka do petka u vremenima od 16-17 sati, 17-18 sati, 18-19 sati ili 19-20 sati.

Tek po obradi svih prijava i formiranju grupa biti ćemo u mogućnosti potvrditi termin ili ponuditi alternativni.

Cijena

Cijena tečaja iznosi 59 EUR mjesečno (PDV uključen) za 1 sat tjedno ili 110 EUR (PDV uključen) za 2 sata tjedno.

Uplate se izvršavaju uplatnicom koju dostavljamo početkom mjeseca za tekući mjesec. Drugo i više djece iz iste obitelji imaju 10% popusta na cijenu tečaja.

Prvi sat je ogledni i nakon njega roditelji i dijete će odlučiti krenuti s nama dalje ili možda ne.

Ukoliko imate još pitanja, biti će nam drago pružiti sve odgovore telefonom ili upitnikom koje možete pronaći na našoj stranici pod KONTAKT.

Hvala vam na povjerenju i prijavi na naš tečaj, veselimo se vašem dolasku.

Vaš iTrainer Team

PRIJAVI SE